Контакти

Mtel - 0885886067

гр.София, ул. Ангиста 2-4

адрес: Сточна гара


 

Автомобилното фолио Solar Screen превръща пътуването с автомобил в удоволствие, спирайки преминаването на силната слънчева светлина и топлина.То придава нов облик на Вашия автомобил и същевременно го предпазва от вредните UV-лъчи,които водят до избелване на тапицерията.

Фолиото е материал, безспорно значим за облика на нашето съвремие. За съжаление съклото е чупливо, а и не е в състояние да ни осигури достатъчна защита срещу преминаващите през него топлина, светлина и ултравиолетови лъчи. Точно заради това  са разработени автомобилните фолиа Solar Screen, които превръщат „слабостите” на стъклото в негови преимущества и ваш комфорт.

В този продукт е използвана най- нова технология на Solar Screen за защита на фолиото от промяна на цвета.Фолиото има уникална система за залепване към всякакъв тип автомобилни стъкла независимо от кривината на стъклата.Освен това подобрява сигурността Ви при удар по стъклото като задържа парчетата заедно намалявайки опасността от наранявания както и рискът от бърза кражба на прозорците.

Слънцезащитните фолиа филтрират UV - лъчите до 99%.Отразяват инфрачервените лъчи – те са своеобразен термичен щит. Намаляват от 30 до 80% дразнещите и изморяващи окото отблясъци от ярката дневна светлина. Solar Screen не променя затъмнението на автомобилните стъкла и осигурява максимален комфорт при пътуване като отразява топлинните IR лъчи.Фолиото се предлага в четири различни нива на затъмнение от най-светло до най- тъмно. Именно затова са разработени автомобилните фолиа Solar Screen, които превръщат „слабостите” на стъклото в негови преимущества и ваш комфорт.