Контакти

Mtel - 0885886067

гр.София, ул. Ангиста 2-4

адрес: Сточна гара

Фолио за сгради

 

Фолиата служат за следното - подобряват изолацията на стъклото, ограничават видимостта, усилват стъклото, успокояват погледа, обновяват външния вид на сградата. Всички фолиа имат 99 % UV филтър.

 

 

Видове фолио:

 

Защитно фолио


LLumar и Global предлага селекцията от защитни фолиа с най-високо качество преминали с успех през всички Европейски стандарти за сигурност. Те са произведени от най-качествения полиестер  в наличност от индустрията за фолио за прозорци. Както всички продукти на  LLumar и Global, фолиата са произведени като целия процес на производство се следи стриктно от началото до края.

Фолиа за безопасност - антивандални фолиа, които усигуряват сигурност, отблъскват нежелани посетители, намаляват щетите при счупване на стъклото и природни бедствия.

Декоративни и матови фолиа

 

Добро решение за конфигурацията за офис пространство. Те пропускат слънчевата светлина, но същевременно намаляват видимостта от вън на вътре.

 

 

 

 

 

Отразяващи - слънцезащитни фолиа

Този вид фолио осигурява топлинен и слънчев контрол.

MADICO - превръща стъклото в нов продукт с изключителни качества
Фолираното стъкло MADICO спестява ежедневно огромно количество електроенергия и предпазва стъклото от ненадейно счупване и инциденти. Различни сгради по целия свят се възползват от икономичността сигурността и комфорта на покритията MADICO. Сред тях са много посолства, болници, заводи, банки, обществени сгради в Съединените щати, Европа, Азия и Австралия. Стъклото MADICO не само придава на сградите представителен и модерен външен вид, но и внася в помещенията уют и индивидуалност. То подобрява микроклимата като: уравновесява температурата в сградата; премахва дразнещото блестене; блокира ултравиолетовите лъчи; намалява стареенето на мебели, завеси и подови покрития.

Създайте повече комфорт и сигурност в дома, офиса и автомобила, намалете разходите си за отопление и охлаждане като превърнете вашите стъкла в стъкла LLUMAR. LLumar е като слънчеви очила за Вашият дом, офис или автомобил, то е стилен аксесоар, който подчертава Вашата индивидуалност.
Защитните покрития на LLumar образуват сигурен щит, който предпазва стъклото от счупване и разпръскване. Това означава, че освен стъклото, Вие предпазвате себе си, хората около Вас и имуществото си от щетите, които би причинило счупеното стъкло.